90'lardan Ses Mevlana'dan 40 Nefes

Projemizde Azerbaycan'dan Kamalı Hasanova isimli öğretmenimizle kurucu ortaklık ile başlayarak Bartın'dan 2 öğretmenle ve Türkiye'deki diğer şehirlerden Burdur'dan bir Zonguldak'tan bir Adıyaman'dan bir Gölcük'ten Kocaeli'nden bir öğretmen ve Ankara'dan bir öğretmen olmak üzere toplamda 9 öğretmen ve 9 farklı okulun öğrenci grupları ile oluşturulmuş bir projedir toplam öğrenci sayımız 43'tür ve her okuldan en az 5 kişilik öğrenci grupları ile katılım sağlanmıştır Bartın Kozcağız Ortaokulu grubundaki öğrencilerimiz 6 sınıf 7 sınıf ve 8 sınıftan öğrencilerden seçilmiş 5 öğrencidir Döndü Ecem Nilsu Tuğba Nur İlayda isimli öğrencilerle 90'lardan ses Mevlana'dan 40 nefes projemizin çalışmaları yürütülmektedir.

26.01.2024 73

Web 2-web 3i araçlarının aktif yürütüldüğü ve kullanıldığı projemizde öğrenciler World Art olmak üzere canva üzerinden afiş tasarımları kolajlar kitap ayraçları Jingsaw puzzle planet gibi uygulamalardan art steps sanal sergi gibi uygulamalardan Google araçları uygulamalardan çeşitli etkinlikler videolar ve çalışmalar yürüteceklerdir learning Apps ve kahot gibi uygulamalarla aktif öğrenme sisteminin ve öğrenme biçimlerinin okulla sınırlı kalmamasının öğrenme stillerinin yaşayarak öğrenmeye dönük bir şekilde disiplinler arası bir anlayışta yaklaşımların öğrencilerimize kazandirmayi amaçladığımiz bir projemizdir. projeler kapsamında gezi gözlem etkinlikleri ile yerinde okul dışı eğitim ortamlarının kullanımı konusunda öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemek amacındayız.

Sizler de anketimize katılarak projemizde pay sahibi olabilirsiniz.

26-01-202426-01-202426-01-202426-01-2024